12/04/2017

NOVEXPERT L'EXFOLIANT EXPERT 2 U 1 MASKA I PILING ZA LICE

0


Jednostavno volim pilinge i taj ekstra korak dvaput tjedno mi jednostavno oživi kožu, bilo lica, bilo tijela i osjećam se kao da sam na posebnom spa tretmanu.



Da riješimo egzistencijalna pitanja, količina mu je 50 ml, kupiti ga možete po cijeni od cca 180-200 kuna, ovisno o ponudi ljekarni koje ga prodaju, a super je što ljekarne često imaju popuste na ljekarničke kozmetičke brendove pa biste ga često mogli uhvatiti na nekoj akciji. Također ga možete uhvatiti u bolje opremljenim dm-ovima koji imaju i ljekarnički asortiman.

Bijela tubica s narančastim i crnim detaljima dolazi pakirana u kartonsku kutijicu, a tubica je dovoljno tvrda, a dovoljno mekana da ćete moći istisnuti sav proizvod iz nje. Također, na otvoru ima foliju da budete sigurni da nitko nije prčkao po proizvodu prije vas.


Sam piling je gelaste teksture sa piling česticama koštice marelice, a gel je narančaste boje.
Kod proizvoda gelaste teksture se uvijek držim pravila "manje je više", jer ako si istisnete previše, čestice će se izgubiti u prevelikoj količini gela i nećete imati osjećaj kao da su išta napravile. A vjerujte, ni nisu.
Ovim bih se također osvrnula i na gelaste umivalice, što više uzmete, to manje ćete zapravo kvalitetno očistiti lice.

No, vratimo se na piling masku.
Dvaput tjedno je potrebno na suho lice nanijeti ovaj piling, ostaviti da djeluje do 5 minuta i onda mokrim prstima napraviti eksfolijaciju lica, nakon čega je to sve potrebno isprati s lica.

Osim samog pilinga pomoću čestica, sastojci na licu vrši ljuštenje mrtvih stanica kože, a djelovanjem svega radi kemijski piling.

Voćni miris je ugodan nosu, nije prejak i nećete ga dugo osjećati.
Lice, pogotovo ako često nosite šminku i imate brz i naporan tempo života, nakon ovog pilinga izgleda kao da ste mu dali novi život.
Kao da s kože obriše sav umor, sve znakove neprospavanih noći, premalo popijene vode i pretjerane konzumacije kave, jednostavno radi svoj posao i to ga radi jako dobro.

Siv i nezličan ten u tih par minuta transformira u svjež, budan i zdrav.



S obzirom na količinu i koliko ga je često potrebno koristiti, traje poprilično dugo, stoga mislim da ovih 200 kuna nije prevelika investicija za prekrasan ten, pogotovo ako naletite na neki dobar popust.

Volite li koristiti pilinge? Jeste li isprobali nešto iz Novexpert asortimana?
Pišite mi, voli vas Kike :*


*PR PROIZVODI - bez obzira na činjenicu da sam proizvode dobila, predstavljam iskreno viđenje dobivenih


0 komentari :

Objavi komentar