2/19/2017

AFRODITA COTTON & SILK

0



Dragi moji šminkoljupci, danas ću vam predstaviti jednu prekrasnu Afrodita kolekciju kojom me je Afrodita počastila krajem dvanaestog mjeseca, a itekako me oraspoložila.
Obožavam Afroditine gelove za tuširanje, imam ih nekoliko kod kuće, iz linije Secret garden, svaki miris ima svoje raspoloženje i uvijek mi podignu raspoloženje kad nakon dugog i napornog dana odem pod tuš i prekrasan miris mi prođe kroz nosnice.

Što se tiče tekućih sapuna za ruke, njih najčešće kupuje mama, pa se u to puno ne miješam, a što se tiče krema za ruke, svukud po stanu i u torbi imam pravi mali arsenal krema za ruke, kad god imam mogućnost mažem ih svime i svačime jer su mi ruke užasno suhe zbog čestog boravka u vodi.

Cijela Cotton & silk linija bazira se na ekstraktu pamuka i proteinima svile, a laganog je mirisa koji me baci u neki spokoj.

Kremasti gel za tuširanje


Kremasti gel za tuširanje je, kao što sam gore rekla, laganog mirisa koji se zadržava par sati nakon tuširanja, ne isušuje mi kožu iako inače ima tendenciju biti suha, lagan je na koži i obožavam ga koristiti navečer kako bi me miris umirio pred spavanje. Volim ovakve gelove i ne volim gelove u kojima je intenzivan sintetički miris, jer mi samo zadaju glavobolju, tako da ću ovog, kao i ostale iz Afroditine linije opet rado kupiti.

Tekući sapun za ruke


Za ruke rijetko kad koristim obične sapune jer mi još više isušuju već isušene ruke, gelovi mi nekako daju manji osjećaj isušene kože, možda samo prividno, ali ih preferiram više. Pogotovo ako su kremasti, a ne oni prozirni, a ovaj je upravo takav kakav meni odgovara. Opet ću reći, vjerojatno prividno ne isušuje ruke, ali su moje ruke nakon korištenja ovog sapuna uvijek mekane i volim osjećaj čistih ruku, često u danu perem ruke bez obzira radim li u kafiću ili sam kod kuće, a ovaj ih gel lijepo očisti i daje im glatkoću i divno mirišu nakon pranja.

Krema za ruke


Kao što sam prije napisala, gdje god se okrenete možete naći neku kremu za ruke, mogu ih nabrojati makar 7, plus one što mi uvijek budu u torbi za to go upotrebu.
Ova mi je krema draža za korištenje kod kuće i predvečer kad nemam nekog osobitog posla, zato što mi preko dana treba ultra brzo upijanje, a ona se upija malo sporije, ali ostavlja samo njegovane ruke.
Jedina mana joj je sastav u kojem se može naći alkohol, a to mi je problem onda kad imam užasno ispucalu kožu, pa me onda na tim mjestima koža zna peći, ali osim toga, sve ostalo mi kod kreme odgovara. Pomaže i mojim zanokticama (u suradnji s njihovim gelom za odstranjivanje kožice oko noktiju), koje su zimi isto u drastičnom stanju, ali i tokom cijele godine zbog prirode mojeg posla. pa mi uvijek dobro dođe dodatna njega.

Jeste li dosad koristili nešto iz Cotton & silk linije? Koji su vaši najdraži proizvodi za tuširanje? Kakvu njegu koristite za ruke? 
Pišite mi, voli vas Kike :*


*PR PROIZVODI - bez obzira na činjenicu da sam proizvode dobila, predstavljam iskreno viđenje dobivenih


0 komentari :

Objavi komentar