11/08/2016

FREEDOM EYEBROW POMADE

3


Dragi moji šminkoljupci, nemojte zamjeriti što je na ovom blogu u zadnje vrijeme neaktivnost veća od aktivnosti.
Fakultetske obaveze, poslovne obaveze, privatne obaveze, sve je to nadvladalo, pa smo malo zapostavili i naše carstvo.
Ne ljutite se na nas?
Nekad jednostavno nemaš inspiracije, htio bi nešto napisati, ali i tih nekoliko rečenica te toliko umori, zvuče lažno, nabacano i površno, a ja samo želim biti kakva sam bila, voljeti ovaj blog, voljeti svoje čitatelje i misliti na njih, prebaciti na njih pravo znanje, bez ikakvih nečistoća u sebi.
Nekad jednostavno treba stati i udahnuti, pa krenuti dalje.

Stoga vam danas opet pišem o obrvama :D
Inače koristim ABH dipbrow pomade, a prije nekoliko mjeseci sam dobila i ovu pomadicu i pomno je isprobala, pa vam sad mogu prenijeti svoje dojmove.





Moja pomada dolazi u nijansi Ash brown, hladnoj smeđoj, koja je negdje između srednje i jako tamno smeđe, a odlično mi je pristajala uz staru boju kose. Preferiram da su mi na obrvama hladnije nijanse, tako da je ova stvarno bila pravi pogodak.
Dolazi u staklenoj teglici sa plastičnim poklopcem, u količini od 2.5 grama, što je, čini mi se, 1.5 grama manje od ABH pomade. Na Pink Pandi pomadu možete kupiti po cijeni od 52,90 kn - KLIK ZA KUPNJU.

S obzirom da sam ja svoju ABH pomadu kupila iz druge ruke, ne mogu reći kakve je teksture bila po otvaranju, ali je Freedom neke srednje suhoće i iz prve s njom mogu povući crtu.
Vanjski dijelovi uvijek budu vlažniji, pa sam njima popunjavala vanjske dijelove obrve, odnosno repić, gdje dlaka imam manje nego na prednjem dijelu obrve, pa sam prednji dio popunjavala onim što mi je ostajalo na kistu. Ovisno o tome koliko sam pomade kistom uzela, tako se je i ponašala dok sam crtala obrve - ako uzmem previše, zna se desiti da se nagužva sa strane, izvan rubova kista, a gdje je kist prešao ostane prozirno.
Trebat će vam neko vrijeme da se naviknete na rad njome, kad malo uhvatite ruku možete bez problema napraviti oboje - i ultra naglašene, ali i najprirodnije obrve na svijetu, potrebno je samo malo prakse.


Što se trajnosti tiče, ja nemam zamjerke. Ako ćete se kupati dok je imate na obrvama, što sam ja i radila ovo ljeto (iako sam se kupala samo dva puta :D) trajat će dokle god manijakalno ne trljate lice. Ne dirajte taj dio lica i dobri ste. Nije otporna na dodire, ali potraje mi od jutra do navečer (ja se nekad budim u 5 ujutro, a kući se vraćam, odnosno šminku skidam oko 23 sata navečer tako da sam pravi tester).


Sad sam plava, pa mi nijansa više ne odgovara, ali dok sam bila crna, kao što sam već napisala, bila je pravi pogodak!



Otkad sam ukoračila u svijet pomada za obrve i svega gelastog, iscrtavanje se i smanjilo vremenski i u potpunosti promjenilo te mi je ovo odlična stvar i drago mi je što ovo postoji na tržištu, pogotovo za one kojima su obrve bitna stvar. Bez svega bi mogla, ali ne i bez gela za obrve.
Dobar kist, dobar spoolie kistić ili barem kist od stare maskare da malo pročešljate obrve i dobar gel su tajna obrvi, kakve god ih htjeli (ako imate prirodno guste i tako ih volite, a želite ih samo malo istaknuti, možda je čak i sjenilo skroz solidan odabir za vas).


Koristite li proizvode za uređivanje obrvi? Volite li naglašene ili prirodnije obrve?
Pišite mi, voli vas Kike :*

*PR PROIZVODI - bez obzira na činjenicu da sam proizvode dobila, predstavljam iskreno viđenje dobivenih

3 komentara :

  1. Napokon da sam ulovila pomade na pink pandi ali se sada pak dvoumim oko nijanse. Jesi li ista nijansa u abh i freedom ili? Plava sam ali mi je korijen kose taman i hladan pa neznam bi li ostala na medium brown nijansi ili posegnula za taupe-om... Pomagaj :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Konacno sam odlučila krenuti s popunjavanjem obrva pa sad skupljam sve recenzije i razmatram što odabrati za sebe.
    Početnik sam i to ono. A ovo mi izgleda tesko haha
    Al kad vidim tvoje obrve.. pa tako su mi dobre jooj :D
    Majstor, nema sta 😉

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako dugo razmisljam o ovoj pomadi, uz nju sam probala ABH,MUF i Ardell i ardell mi je najbolja, al kontam i ovu uzeti jednom prilikom

    OdgovoriIzbriši