5/08/2016

L'OREAL SUPERSTAR

3


Dragi moji šminkoljupci, već je prošlo dobrano vrijeme otkad sam dobila ovaj dvojac za superstar okice, pa je došlo vrijeme da prenesem svoje dojmove! :)


Inače sam vjerni korisnik Essence liquid ink tuša, već godinama ga koristim i mislim da sam potrošila sigurno pedesetak bočica i, vjerovali ili ne, doslovno sam smotana stavljati tuš nečim drugim.
Svi su uvijek komentirali kako je flomaster tip tuša najbolji za početnice, ali ja se s njime nikad nisam slagala, jednostavno sam uvijek preferirala ovaj u bočici, s kojima se često druge cure ne mogu složiti.
Štaš, go big or go home! :D

Ovaj sam tuš privoljela kad sam imala ekstenzije trepavica, nisam se šminkala niti sam išta stavljala na oči, ali mi je u jednom trenutku tako zafalio tuš, a kako se moj liquid lijepi za sve, još je i vodootporna verzija, onda ga nisam mogla staviti, a da ne uništim trepavice, pa je to sve zajedno bila preduga radnja za mene.
Onda sam, nakon više od dva mjeseca, na oči stavila nešto malo sjenila i ovaj tuš, tako sam lagano povukla crtu i postali smo dobri prijatelji.
Napravljen je tako da ima lagani zgib (koji se na mom primjerku jako slabo primjeti) koji olakšava aplikaciju jer aplikator doslovno klizi po kapcima i lakše ga je nanijeti nego druge tuševe u flomasteru.
U prvom nanosu ne daje najveću pigmentaciju, potrebno je ponoviti za punu crnu crtu, ali je super što, za razliku od drugih tuševa ovakvog tipa s kojima sam imala posla (imala sam ih doma nekoliko primjeraka) ona početna crta nije otišla s kapka.
Moje dosadašnje iskustvo je bilo takvo da kad bi išla povući dodatan sloj za punu pigmentaciju, crta ispod bi jednostavno otišla skupa s aplikatorom, ostavljajući prozirnu nedefiniranu crtu, tako da bi sve što sam na očima dotad napravila, jednostavno palo u vodu.
Kod ovog se to nije desilo, sve je bilo fino fiksirano i nanos je stvarno bio lagan.
Iako se s njime može povući tanja crta, ja sam i za to jednostavno lijevoruka pa uvijek završim s debelom crtom, što ne volim pretjerano, barem ne u unutarnjem kutu oka, tamo volim početi s tankim i završiti s jakom crtom, jer mi na taj način oči djeluju mačkastije i izrazito dolaze do izražaja, a ostaju nekako otvorene, dok s debljom crtom odmah od početka daju zatvoreniji dojam.
Divan je za početnice, moram priznati, stvarno je lako baratati s njime, nije mi se brisao tokom dana, nije vodootporan, suze nije preživio, ali za svaki dan, tko nema problema sa suzenjem očiju i sl. bit će perfektan. Divno se skida i micelarnom i gelom za umivanje.


Jedan sloj

Jedan sloj
Cijena mu je oko 78 kuna, ovisno o drogerijama i meni je tambs ap za njega, zasad sam i zadovoljna jer se nije posušio kao što to često biva kod flomić tuša :)


False lash Superstar maskara dolazi u dva dijela, sjećam se kad je mama u svom neseseru imala ovakvu maskaru, stariju verziju, ja sam mislila da je bijeli dio kako bi imao bijele trepavice, ali mi nije bilo jasno zašto tog bijelog nema nakon par minuta, dok nisam skužila čemu služi :D

Prvo stavite bijeli dio, primer, kako bi istaknuli trepavice i dali im dodatan vuš, a onda maskara koja to sve zaokruži i daje efekt umjetnih, superstar trepavica.
Teorija? Savršena maskara! Praksa? ...





Moje trepavice nisu zahtjevne, uvijene su, dovoljno duge, treba im malo volumena i they are good to go, ne mogu se požaliti.
Probala sam nanošenje na tri načina.
Samo crni dio maskare - nije loše, ali nije ni neki specijalan efekt.
Način na koji koristi moja blogokolegica Le makeup freak - maskara, primer, pa maskara - mogu reći da je jako dobar efekt, ono, baš superstar :D
I, način na koji je predviđeno korištenje, primer pa maskara.
Prvi put kad sam to isprobala, bilo je grozno, blago rečeno, trepavice mi je jednostavno bijeli dio previše slijepio i to je u konačnici rezultirao trima trepavicama.
Onda sam nastavila koristiti ili samo maskaru ili LMF način, a onda sam jedan dan sasvim slučajno, robotski išla nanijeti predviđenim načinom i vjerojatno kako se maskara malo posušila, ispalo je odlično, treba dodati još jedan blagi sloj, ali treba pričekati dvadesetak sekundi, mogu reći kako mi se sve više i više svidjela.
Također sam je nanosila kolegici s posla, koja praktički nema trepavice, to je bila skroz druga priča, nije bilo nimalo slijepljeno, trepavice su bile genijalne.
Dolazim do zaključka da bi efekt bio puno kvalitetniji na onima manjih trepavica, jer se kod dugih to sve skupa jednostavno zalijepi.

Maskara mi je s drugim stvarima odlična, lako se skida, a opet drži cijeli dan, ne preslikava mi se iznad i ispod očiju, ne spada s trepavica, pristojna maskara za možda malo nepristojnu cijenu od 110 kuna, ovisno o drogeriji.





Jeste li isprobali ovaj dvojac? Kakve dojmove su ostavili kod vas? Mislite li da je efekt vrijedan tih novaca?
Pišite mi, voli vas Kike :*

*PR PROIZVODI - bez obzira na činjenicu da sam proizvode dobila, predstavljam iskreno viđenje dobivenih

3 komentara :

  1. volim maskaru i sad probat ću je nanijeti na način kako je predložila LMF :D
    Odlične recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ja koristim vec neko vrijeme ovu maskaru i nemogu bez nje 😁 Inace koristim samo maskare sa dva dijela primer i crno, je da je cijena malo skuplja, ali meni odgovara, uostalom nema puno izbora kad su u pitanju te iz dva dijela

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je ajlajner super a maskara onako. Nije mi se skidao u toku dana i super mi je za brzinska šminkanja :D

    OdgovoriIzbriši